Integreer Worldmeetings.com met je Cubilis Channel Manager

Heb je veel aanvragen voor zakelijke meetings en ben je op zoek naar één partner die alles voor je regelt? Dan is Worldmeetings.com een niet te missen partner. Dit boekingsplatform van Nederlandse origine verbindt opdrachtgevers en locatiepartners in de corporate meeting markt.

Stardekk
Stardekk
23/6/2021

Door de 1-op-1 contracten met meer dan 2.000 locaties binnen Nederland en België zorgt Worldmeetings.com ervoor dat je de beste locaties onder zeer gunstige voorwaarden kunt boeken.  

Sinds kort is Worldmeetings.com integreerbaar met je Cubilis Channel Manager waardoor reserveringen in real time doorgestuurd worden.

One stop meeting platform

Worldmeetings.com is intussen uitgegroeid tot een belangrijke partner in de MICE-industrie. Ze neemt voor organisaties het gehele boekingsproces uit handen vanaf het opvragen van de offerte tot facturatie. Dit zorgt niet alleen voor tijdswinst, maar ook voor een directe kostenbesparing door centrale aankoop.

Interesse om met Worldmeetings samen te werken? Klik hier voor meer informatie.

Integreer Worldmeetings.com met je Cubilis Channel Manager
"Worldmeetings.com verwerkt 80.000 reserveringen per jaar, waarvan 50.000 kamerreserveringen.“
Integreer Worldmeetings.com met je Cubilis Channel Manager

Integratie met Cubilis

We zijn heel trots dat we een samenwerking kunnen aankondigen met het boekingsplatform van Worldmeetings.com.

Dankzij deze integratie komen alle reserveringen via Worldmeetings.com direct in real time in de Cubilis Channel Manager. Zo wordt meteen ook de beschikbaarheid overal, op alle kanalen aangepast.

Organisaties die via Worldmeetings.com willen reserveren, krijgen voortaan altijd de laatste prijs en de actuele beschikbaarheid van het hotel te zien, waardoor ze meteen kunnen reserveren

Werk je al samen met Worldmeetings en wil je dit boekingskanaal koppelen in je Cubilis Channel Manager? Vraag hier je connectie aan

Also read

Nieuwe mijlpaal: Stardekk wordt deel van Lighthouse!

Hoe je Booking Engine optimaliseren voor de feestdagen?

Kerstvakantie op locatie of toch liever thuis? 3 boekingtrends voor België en Nederland!