Speciale promotie voor Vlaanderen Vakantieland adverteerders

Jouw accommodatie promoten via de website van Logeren in Vlaanderen Vakantieland is een uitstekende keuze, zeker nu het toerisme in eigen land een forse boost kent. Wist je dat je als adverteerder van LIVV 50% korting krijgt op onze professionele onboarding?

Stardekk
Stardekk
1/6/2021

Wil je al je reservaties via Vlaanderen Vakantieland, Booking.com, Airbnb... eenvoudig beheren? En een handig overzicht hebben van jouw prijzen en beschikbaarheden? Dat kan! Bij Stardekk hebben we talrijke softwareoplossingen in huis om het jou als uitbater nog makkelijker te maken, jouw accommodatie op nog meer boekingskanalen te promoten en jouw rendement aanzienlijk te verhogen.

Speciale promotie voor Vlaanderen Vakantieland adverteerders
Speciale promotie voor Vlaanderen Vakantieland adverteerders

We zetten even onze oplossingen op een rij:

  • Met onze Cubilis Channel Manager beheer je probleemloos je prijzen en beschikbaarheden op talrijke boekingskanalen zoals Booking.com, Airbnb, maar ook bij lokale partners zoals Logeren in Vlaanderen Vakantieland.
  • Onze Cubilis Booking Engine zorgt er dan weer voor dat nog meer mensen rechtstreeks boeken via jouw eigen website. Dit kan door de huidige website een frisse lay-out te geven en het boekingsproces nog eenvoudiger en veiliger te maken.
  • Ons Property Management System of kortweg PMS is een handig agenda- en beheersysteem dat administratieve taken tot een minimum herleidt en dat helpt om de klantentevredenheid te maximaliseren dankzij een snelle check-in en check-out, feilloze facturatie, …

Je kan opteren voor de Channel Manager afzonderlijk of voor het Cubilis Package (Channel Manager + Booking Engine), maar je kan ook kiezen voor het budgetvriendelijke all-in-one pakket Bookingplanner. Hiermee heb je meteen alle tools in huis om jouw accommodatie optimaal te beheren en te promoten.

Vraag een gratis proefversie (free trial) aan voor jouw pakket naar keuze door onderstaand formulier in te vullen en test het 14 dagen uit zonder aankoopverplichting. Tijdens de 14 dagen begeleiden we je ook persoonlijk door de producten. Als adverteerder van Logeren in Vlaanderen Vakantieland geniet je verder van 50% korting op onze professionele onboarding dat o.a. de set-up van de software, een individuele begeleiding en opvolging omvat.

Also read

Nieuwe mijlpaal: Stardekk wordt deel van Lighthouse!

Hoe je Booking Engine optimaliseren voor de feestdagen?

Kerstvakantie op locatie of toch liever thuis? 3 boekingtrends voor België en Nederland!