It's time to #GoLocal: Hoe lokaal toerisme boosten?

De toeristische sector kreeg het hart de verduren tijdens de Coronacrisis. Terugkeren naar het “oude normaal” is niet vanzelfsprekend, het besmettingsgevaar loert nog steeds om de hoek. De schrik om te reizen is dan ook nog steeds aanwezig, zeker wat verre internationale trips betreft.

Stardekk
Stardekk
22/7/2020

Een vakantie dicht(er) bij huis lijkt het perfecte compromis. Steden, travel agencies en touroperators zetten dan ook massaal acties op poten om lokaal toerisme aan te moedigen. Zo ook OTA (online travel agency) Agoda, met een krachtige, inspirerende campagne, waar zowel logies-uitbaters als reizigers hun voordeel uit kunnen halen.

GoLocal: een campagne van Agoda over alle platformen heen

Het initiatief GoLocal heeft als doel – zoals de naam al doet vermoeden – lokaal toerisme te promoten. Onderstaande video brengt hun boodschap prachtig in beeld:

"We will encourage to safely learn to travel again & help to find the widest choice and best value deals to do so.”

Agoda

Naast promotie op agoda.com/golocal en hun social media kanalen, stuurt Agoda ook aan op een samenwerking met de logies-uitbaters op het platform. Zo vragen ze aan de Europese hotels, B&B’s of vakantiewoningen om een extra korting aan te bieden aan Europese gasten om zo deze doelgroep aan te zetten tot reizen en dus meer boekingen te genereren. In ruil krijgen de deelnemende partners duidelijke zichtbaarheid op de verschillende platformen alsook via een bijzondere badge.

"I’ll cherish my own backyard, with its wonders great and small. I’ll get to know the locals, they’re my neighbors after all"

Agoda

Wil je ook deelnemen aan GoLocal?

Ben je Stardekk klant en promoot je jouw accommodatie reeds op Agoda? Dan kan dat heel eenvoudig! Surf naar agodaconnectivity.com/cubilis en laat via het formulier weten dat je interesse hebt.

Promoot je jouw accommodatie nog niet op Agoda.com, maar heb je wel interesse? Geef een seintje via onderstaand formulier, we helpen je graag verder!

Also read

Nieuwe mijlpaal: Stardekk wordt deel van Lighthouse!

Hoe je Booking Engine optimaliseren voor de feestdagen?

Kerstvakantie op locatie of toch liever thuis? 3 boekingtrends voor België en Nederland!