Tabanaa beloont zorgverleners met welverdiende rust

De Coronacrisis heeft een impact op het leven van velen, niet in het minst op dat van het zorgpersoneel. Dag in dag uit staan ze in de frontlinie, klaar om anderen te helpen. Maar wie zorgt voor hen?

Stardekk
Stardekk
5/6/2020

Tabanaa werkt samen met hotels en B&B’s om de zorgverleners datgene te bieden waar ze meer dan ooit recht op hebben: welverdiende rust!
Ben jij een hotel of B&B eigenaar? Ontdek hoe ook jij je steentje kunt bijdragen!

Tabanaa: Wie zijn ze?

Tabanaa beloont zorgverleners met welverdiende rust

Tabanaa vormt de spil tussen de hotel- en zorgsector. Via hun unieke boekingsplatform kunnen licht zorgbehoevende gasten een overnachting boeken. Accommodaties op dit platform ondersteunen in alle discretie en rust de nodige verzorging. Op die manier kunnen ook zij genieten van een zorgeloos verblijf.

Steun de zorgsector en word Tabanaa Ambassadeur

Medewerkers in de zorg kregen het de voorbije maanden hard te verduren en hebben onze maatschappij een enorme dienst bewezen.
Tijd om hen eens in de watten te leggen!

Tabanaa beloont zorgverleners met welverdiende rust

Stardekk ontwikkelde samen met Tabanaa een online boekingsplatform speciaal voor onze zorgverleners. Accommodaties die zich beschikbaar stellen op dit platform, bewijzen de zorgsector een mooie dienst! Als Tabanaa ambassadeur bied je één of meerdere overnachtingen gratis aan voor zorgpersoneel. Zo gun je deze helden ook wat rust in deze moeilijke tijden.

Deelnemen is eenvoudig:

  • Registreer je accommodatie op Tabanaa.com
  • Bepaal hoeveel nachten je gratis aanbiedt
  • Uitstappen kan te allen tijde en is kosteloos

Meer info vind je op Tabanaa.com. Heb je verdere vragen over dit initiatief? Geef een seintje via info@tabanaa.com of laat hier een berichtje na!

Also read

Nieuwe mijlpaal: Stardekk wordt deel van Lighthouse!

Hoe je Booking Engine optimaliseren voor de feestdagen?

Kerstvakantie op locatie of toch liever thuis? 3 boekingtrends voor België en Nederland!