Nieuwe mijlpaal: Stardekk wordt deel van Lighthouse!

We zijn enorm verheugd te kunnen aankondigen dat Stardekk onderdeel wordt van Lighthouse, het grootste commerciële platform voor de hospitality-sector. Deze stap betekent een nieuwe mijlpaal in de toewijding van beide bedrijven aan het ondersteunen van commerciële teams in de hospitality-sector door middel van één platform om omzetgroei te stimuleren.

Stardekk
Stardekk
15/2/2024

Wie is Lighthouse?

Lighthouse (voorheen OTA Insight) is het grootste commerciële platform voor de hospitality-sector. Het platform biedt concrete marktinzichten, business intelligence en pricing tools die omzetgroei maximaliseren.

Lighthouse innoveert voortdurend om het beste platform te realiseren waarmee hospitality-professionals de juiste prijzen kunnen aanbieden, prestaties efficiënter kunnen meten en de markt op nieuwe manieren kunnen doorgronden. Met het vertrouwen van meer dan 65.000 hotels in 185 landen, is Lighthouse de enige oplossing die realtime data van de hotel- en verhuurmarkt in één enkel platform verstrekt.

Wat betekent deze nieuwe mijlpaal?

We blijven onze productsuite verder uitbreiden, nu met meer middelen. Het Stardekk-team, de tools en productcapaciteiten zullen verder ontwikkeld blijven worden, vanuit ons kantoor in Brugge. Door de krachten te bundelen met Lighthouse kunnen we onze sterktes combineren en verder ontwikkelen.

Een doeltreffende prijsstrategie opzetten en distributiekanalen beheren kan behoorlijk complex zijn in een sterk concurrentiële, snel veranderende markt. Het Stardekk platform zal daarom uitgebreid worden met de prijsinzichten van Lighthouse.

Met de gecombineerde prijszettings- en distributietool kunnen onze klanten verborgen inzichten ontdekken, opportuniteiten in de markt detecteren en snelle, datagerichte beslissingen nemen op een geautomatiseerde manier. Dankzij deze innovatieve oplossing kunnen hospitality-professionals sterker concurreren, hun omzet verhogen en hun winstgevendheid maximaliseren.

Waarom worden we onderdeel van Lighthouse? 

Stardekk heeft altijd al gestreefd naar het ondersteunen van hospitality-professionals met gebruiksvriendelijke, krachtige tools. Naast het feit dat we deze visie met Lighthouse delen, vullen onze vaardigheden elkaar perfect aan en versterken ze elkaar. We zullen onze sterktes verder kunnen ontwikkelen en zo een enorme meerwaarde betekenen door de omzet en winstgevendheid van onze klanten te verhogen.

Stardekk en Lighthouse willen samen geavanceerde distributietools en prijsinzichten toegankelijk maken, zodat accommodaties hun commerciële strategie kunnen optimaliseren. We zijn ervan overtuigd dat we onze klanten dankzij deze samenwerking nog innovatievere oplossingen kunnen bieden om ze te helpen groeien.

Stardekk blijft aan jouw zijde als trouwe partner!

Het succes en de tevredenheid van onze klanten blijven onze topprioriteit. We kijken ernaar uit om hospitality-professionals te blijven ondersteunen met onze persoonlijke support en innovatieve oplossingen.

Verdere vragen? Aarzel niet om ons te contacteren via onderstaand formulier.

Also read

Hoe je Booking Engine optimaliseren voor de feestdagen?

Kerstvakantie op locatie of toch liever thuis? 3 boekingtrends voor België en Nederland!

Zet je schrap voor 2022: Eindejaarspromotie