Stardekk steunt CKG Sint-Clara na sportieve challenge

De medewerkers van het Brugse technologiebedrijf Stardekk starten het nieuwe jaar op sportief vlak met een flinke voorsprong. Tijdens de donkere december maand werden alle 55 medewerkers namelijk uitgedaagd om deel te nemen aan de #StardekkOnTheMove Challenge, een sportieve wedstrijd tussen de verschillende teams binnen het bedrijf.

Stardekk
Stardekk
15/1/2021

#StardekkOnTheMove

Ook bij Stardekk werd begin maart 2020 overgeschakeld naar verplicht thuiswerk. Daardoor zijn de medewerkers niet alleen een deel van hun normale dagelijkse beweging kwijt, ook de sociale interactie en verbondenheid lijdt hieronder. Om hier wat verandering in te brengen heeft Stardekk een interne teamcompetitie gelanceerd. Het winnende team kreeg een blanco cheque van €500 om te besteden aan een goed doel naar eigen keuze.

De regels waren eenvoudig: zoveel mogelijk punten verdienen met je team. Met elke vorm van beweging konden punten verzameld worden, of het nu ging om wandelen, joggen, zwemmen of fietsen. Met behulp van de Strava App werden alle prestaties bijgehouden én werd meteen ook de community vibe aangesterkt.

Aan enthousiasme en creativiteit ontbrak het in geen geval. Van wandelmeetings onder collega’s, het (her)ontdekken van “Brugge die Scone” via het Wintergloed parcours tot lange strandwandelingen en bijzondere Strava-art routes, elk team zette zijn beste beentje voor en ook minder sportieve collega’s vonden hierin een leuke uitdaging.

"We houden de positieve teamgeest onder de collega’s levend in geïsoleerde tijden van thuiswerk en online calls."

Matthias Vandamme, HR-manager

€500 naar CKG Sint-Clara

Het winnende team van de #StardekkOnTheMove Challenge - de Customer Care afdeling – werd op vrijdag 15 januari gehuldigd door Franky Demon, Schepen van Sport van Stad Brugge en Vincent Goemaere, CEO van Stardekk. Na de huldiging mocht CKG Sint-Clara een cheque t.w.v. €500 in ontvangst nemen. Dit Brugse Centrum voor Kinderzorg en Gezinsondersteuning bezorgt deskundige hulp op maat aan gezinnen waarbij het opvoedingsgebeuren dreigt vast te lopen.

Stardekk schonk de winnaars nog een extra teambuildingsbudget t.w.v. €500 om de Brugse HoReCa te steunen. Ook Stad Brugge beloonde het team met sportieve gadgets.

Stardekk steunt CKG Sint-Clara na sportieve challenge

“Onze medewerker Tine Vuylsteker verdient hier een bijzondere vermelding. Tijdens de challenge deed ze als het ware aan topsport. In 1 maand ging ze maar liefst 67 km joggen, 73 km wandelen, 78 km fietsen, 8 km zwemmen en deed ze 16 uur aan andere workouts en yoga. We kozen er dan ook graag voor om haar voorgestelde goede doel te steunen.”, vertelt Vincent Goemaere, CEO van Stardekk.

Met deze actie haalt het bedrijf het #StardekkDNA naar boven bij alle werknemers. “We houden de positieve teamgeest onder de collega’s levend in geïsoleerde tijden van thuiswerk en online calls. Leuk ook dat er al verschillende collega’s de suggestie gedaan hebben om alvast een lente- of zomereditie in te plannen. Hopelijk mogen we dan terug samen sporten”, besluit Matthias Vandamme, HR-manager bij Stardekk.

Over Stardekk

Stardekk is een Belgisch bedrijf en biedt een complementaire set van bekroonde SaaS-oplossingen voor de hospitality sector. Meer dan 3500 hotelaccommodaties in 50 landen vertrouwen op het softwarepakket van Stardekk om hun reservaties te beheren. Stardekk is de IT-partner bij uitstek voor grote spelers in de industrie, zoals Booking.com, Expedia, Google en AirBnB.

Also read

Nieuwe mijlpaal: Stardekk wordt deel van Lighthouse!

Hoe je Booking Engine optimaliseren voor de feestdagen?

Kerstvakantie op locatie of toch liever thuis? 3 boekingtrends voor België en Nederland!