Stardekk speelt in op Takeaway trend en helpt klanten meer dan 1 miljoen euro omzet te genereren.

De Coronacrisis treft de HoReCa sector hard. Social distancing en andere veiligheidsmaatregelen vormden reeds grote uitdagingen. De verplichte sluiting van restaurants en andere eetgelegenheden leidde tot een ware opmars van Takeaway services. Stardekk bleef niet stilstaan en pakte uit met een succesvolle Takeaway Tool.

Stardekk
Stardekk
14/12/2020

Corona als katalysator van de digitalisering

Extra veiligheidsmaatregelen zoals de verplichte gastregistratie, alsook het boomen van Takeaway services versnelde de digitalisering in de restaurant sector. Als Hospitality Tech speler stond Stardekk dan ook paraat met een gepaste software-oplossing om hun klanten te ondersteunen.

We steunen de hospitality sector op diverse manieren. Zo organiseerden we tijdens de eerste lockdown een reeks gratis webinars en ontwikkelden we het gratis gift voucher platform Younight. We volgen de markt op de voet en zagen meteen de nood aan Takeaway Software. Bijgevolg optimaliseerden we onze bestaande Takeaway Tool die tot vorig jaar louter voor de feestdagen inzetbaar was. Bovendien bieden we de vernieuwde tool als gratis module aan in onze bestaande restaurant software Little Restaurant.”, vertelt Vincent Goemaere, CEO van Stardekk.

"We zien meteen succes, maar dit is slechts het begin."

De Stardekk Takeaway Tool: schot in de roos

Stardekk speelt in op Takeaway trend en helpt klanten meer dan 1 miljoen euro omzet te genereren.

De ontwikkelde Takeaway Module boekt meteen succes en levert maar liefst € 1 000 000 omzet op in het eerste jaar.

“We zien meteen succes, in het eerste jaar genereerde onze Takeaway Tool meteen € 1 000 000  omzet. Een vliegende start, maar dit is slechts het begin.”, aldus Vincent Goemaere.

“De Stardekk Takeaway Tool heeft als grote voordeel verwerkt te zitten in onze bestaande restaurant software. Het gaat om een hybride systeem, waar zowel online tafelbestellingen als Takeaway orders in 1 centraal systeem verwerkt en beheerd worden. Dit biedt ook na de Coronacrisis extreme voordelen voor restauranteigenaars.”, verduidelijkt hij.

“Het unieke is dat er een betalingsmodule aan dit alles gekoppeld kan worden, zo kunnen restaurants vandaag al cash flow genereren en zijn ze zeker dat alle bestellingen ook effectief  betaald en opgehaald worden"

Stardekk ziet op lange termijn heel wat mogelijkheden en blijft deze tool dan ook verder optimaliseren.

Meer informatie of de Takeaway Tool zelf uitproberen?

Profiteer van onze eindejaarsactie en probeer de Takeaway Tool gratis uit! Vraag je free trial aan via onderstaand formulier.

Bij verdere vragen, aarzel niet, laat het ons weten, we beantwoorden je berichtje zo snel mogelijk.

Also read

Nieuwe mijlpaal: Stardekk wordt deel van Lighthouse!

Hoe je Booking Engine optimaliseren voor de feestdagen?

Kerstvakantie op locatie of toch liever thuis? 3 boekingtrends voor België en Nederland!