Sfeerverslag: De eerste sessies van Stardekk On The Road 2020!

Begin februari vonden de eerste sessies van Stardekk On The Road 2020 plaats in Nederland & België. Full house in Amsterdam, Breda en Brugge. Alle locaties waren volledig volzet. Benieuwd hoe het eraan toeging? Bekijk ons sfeerverslag!

30/1/2020

Inspirerende intro

Michael Wiesebron, onze eigen Director of sales, gaf een inspirerend startschot. De “Connected Customer Experience”, daar draait het om in 2020. Bij het boeken van een kamer meteen ook een tafeltje in het restaurant uitkiezen en tickets bestellen voor het theater net om de hoek? Communicatie tussen verschillende systemen is belangrijker dan ooit.

Sfeerverslag: De eerste sessies van Stardekk On The Road 2020!

Boost je boekingen met Booking.com

Booking.com volgt de reiziger in zijn online journey en beschouwt het als haar grootste missie deze de best connected trip te bezorgen. Het gaat niet meer om een ‘hotelgast’, maar een reiziger die geadviseerd wil worden in elke fase van de reisvoorbereiding. Booking.com mikt op een frictieloze ervaring op hun platform, dankzij innovatieve technologieën.

Sfeerverslag: De eerste sessies van Stardekk On The Road 2020!
"Our mission nowadays is to make it easier for everyone to experience the world"

Booking.com

Meer revenue met RevControl

Met meer dan 20 jaar ervaring in de hotelwereld, wist Edwin Leenheer (Director of Operations at RevControl) precies welke snaar hij moest raken. Niet zomaar een product demo, in zijn sessie onthulde hij de geheimen van een goede prijsstrategie. Een eye-opener voor velen!

Sfeerverslag: De eerste sessies van Stardekk On The Road 2020!
"We saw the need to professionalise revenue management for individual hotels and smaller hotel chains."

RevControl

Hotel Tech Trends

Nieuwe features zoals Instagrams Look & Book, chatbots op de boekingssites en voice-apps in de hotelkamer. Dat de technologie snel evolueert (én snel wordt geadopteerd), is duidelijk. Als hotelier is het een must om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends. Welke tech trends kunnen je helpen om aan upselling & cross-selling te doen? In de sessie van Louis, account manager bij Stardekk, werd er gretig over gediscussieerd.

Sfeerverslag: De eerste sessies van Stardekk On The Road 2020!

Gezellig netwerken

Drie korte maar krachtige sessies, in een record tempo werden de aanwezigen up to date gebracht. Nadien kon iedereen wat stoom aflaten tijdens een gezellig netwerkmoment met een hapje en een drankje. Er werden heel wat nieuwe contacten gelegd, de experts beantwoordden met plezier wat extra vragen van de aanwezigen.

Wil jij er ook bij zijn?

Dat kan! In het voorjaar toeren we verder. We doorkruisen verschillende steden en steken meermaals de landgrenzen over. Ontdek alle locaties en schrijf snel in!

Also read

Nieuwe mijlpaal: Stardekk wordt deel van Lighthouse!

Hoe je Booking Engine optimaliseren voor de feestdagen?

Kerstvakantie op locatie of toch liever thuis? 3 boekingtrends voor België en Nederland!