Zet je schrap voor 2022: Eindejaarspromotie

Sinds de verspreiding van het coronavirus in 2019 is het een echte rollercoaster geweest voor de toeristische sector. Het ziet er ook naar uit dat we nog een tijdje met het COVID-19 virus zullen moeten leven... Geen zorgen, wij zijn er voor je, elke stap van de weg!

Stardekk
Stardekk
25/11/2021

Flexibiliteit ten opzichte van je klanten is belangrijker dan ooit. Onze Hotel Software helpt je:

  • Jouw accommodatie te promoten op 200+ boekingskanalen
  • Meer te focussen op je gasten, minder op administratie
  • De algehele gastervaring te verbeteren

Eindejaarspromotie

Zet je schrap voor 2022: Eindejaarspromotie

Ben je ervan overtuigd dat onze hotelsoftware alleen maar voordelen biedt? Teken dan in voor onze product(en) voor het einde van het jaar* en ontvang 50% korting op de professionele onboarding!

*Deze promotie loopt van 26 november tot en met 31 december 2021.

Stardekk Hotel Software - Overzicht

Wens je enkele producten uit te proberen voordat je je inschrijft ? Hier vind je een kort overzicht van onze software producten. Neem een kijkje en klik op de knoppen om jouw gratis proefversie aan te vragen (geen aankoopverplichting!).

Zet je schrap voor 2022: Eindejaarspromotie

Bookingplanner All-In-One

Vereenvoudig jouw online boekingsproces, maximaliseer de zichtbaarheid van je accommodatie op zowel je eigen website & aanvullende boekingskanalen en beheer het verblijf van jouw gasten op een professionele manier. Bookingplanner, een alles-in-één softwareoplossing, zorgt voor meer efficiëntie, minder administratie, een beter rendement en een hogere gasttevredenheid.

Dit pakket omvat: Booking Engine + Channel Manager + Property Management Systeem (PMS)

Hospitality Websites

Template websites bieden unieke voordelen. Onze ontwerpen zijn ontwikkeld om websitebezoekers te overtuigen de boeking op jouw website te voltooien. Bovendien kun je je template eenvoudig personaliseren in het gebruiksvriendelijke CMS, om zo de juiste look & feel te creëren. Voeg extra tools toe zoals een Booking Engine, fast booker en prijsvergelijkingstool om jouw directe boekingen te verhogen.

Zet je schrap voor 2022: Eindejaarspromotie

Restaurant & Takeaway Software

Ontvang en verwerk tafelreserveringen en afhaalbestellingen. Stardekk Restaurant Software (Little Restaurant) sluit naadloos aan op Stardekk Hotel Software. Een extra link tussen jouw restaurant en hotel biedt up- en cross-sell mogelijkheden.

Zet je schrap voor 2022: Eindejaarspromotie

Also read

Nieuwe mijlpaal: Stardekk wordt deel van Lighthouse!

Hoe je Booking Engine optimaliseren voor de feestdagen?

Kerstvakantie op locatie of toch liever thuis? 3 boekingtrends voor België en Nederland!