Rock-Fort over de TakeAway Tool van Little Restaurant

Een gezellig restaurant in hartje Brugge waar de organisatie helemaal goed zit en gasten bijgevolg kunnen genieten van een heerlijk diner en een vlotte service? Rock-Fort!

Stardekk
Stardekk
20/12/2018

Dat Rock-Fort goed bezig is, zien we niet alleen aan de lovende recensies over smaakvolle gerechten en vriendelijke bediening op hun Facebook-pagina. Hun investering in online restaurant-software getuigt eveneens van een ambitieuze en doelgerichte aanpak.

Vorig jaar werd de website onder handen genomen en dit jaar kreeg ook hun restaurant-software Little Restaurant een update. Sinds kort pakken ze uit met de TakeAway Tool, een extra feature van Little Restaurant. Benieuwd wat ze ervan vinden?

"Stardekk luistert in eerste instantie naar de noden van onze zaak, het begin van een goede samenwerking."

Peter, Rock-Fort

Waarom hadden jullie nood aan een dergelijke afhaaltool?

Om orde en structuur te scheppen in de bestellingen, zeker tijdens de drukte van de feestdagen. We willen klanten steeds zo goed mogelijk verwennen en daarbij is een snel, online bestelsysteem met een eenvoudige verwerking van gegevens erg belangrijk. Klanten worden via Facebook, Instagram of mail verwezen naar onze website waar het invulformulier klaarstaat. De klanten vullen zelf alle gegevens in, geen chaos meer aan bestellingen die binnenstromen via mail of telefoon.

Rock-Fort over de TakeAway Tool van Little Restaurant

Wat zijn de belangrijkste voordelen van deze afhaalmodule?

Online bestellen is veel eenvoudiger voor de klant en ook wij sparen tijd uit bij de verwerking van de gegevens. Geen telefoon nemen en bestellingen doorbellen, geen mail zenden en typen. In amper 3 klikken geeft de klant online de bestelling door en ontvangt hij meteen de bevestigingsmail.

Rock-Fort over de TakeAway Tool van Little Restaurant
"Online bestellen is veel eenvoudiger nu, klanten bestellen online in minder dan een minuut."

Peter, Rock-Fort

Ben je tevreden over de TakeAway Tool en zie je al resultaten?

We zijn heel tevreden over het gebruiksgemak van de tool. Klanten kunnen vlot online bestellen en de opvolging van de bestellingen is eenvoudig. Ook de lay-out valt bij ons in de smaak. Voorlopig maakten we enkel gebruik van de tool voor onze kerstmenu, de module hebben we dus sinds kort weer gedeactiveerd. Een erg handige functie wanneer je klanten extra wil verwennen tijdens drukke perioden.

De TakeAway Tool van Little Restaurant zelf eens uitproberen? Dat kan! Contacteer ons, we koppelen zo snel mogelijk terug.

Also read

Nieuwe mijlpaal: Stardekk wordt deel van Lighthouse!

Hoe je Booking Engine optimaliseren voor de feestdagen?

Kerstvakantie op locatie of toch liever thuis? 3 boekingtrends voor België en Nederland!