Extra expertise in Stardekks leidinggevend team: time to scale up!

De laatste jaren heeft Stardekk de professionalisering van het bedrijf versneld door te investeren in nieuw talent. Het doel? De klant nog meer centraal stellen en focussen op intensieve productontwikkeling.

Stardekk
Stardekk
18/1/2021

Customer first: een gestroomlijnde aanpak

De laatste jaren heeft Stardekk de professionalisering van het bedrijf versneld door te investeren in talentvolle werknemers, de klant nog beter centraal te stellen en zich te richten op intensieve productontwikkeling.

"Vandaag de dag is de markt enorm veranderd, vooral met de huidige Covid-pandemie. Een passende & sterke strategie is nodig om tegemoet te komen aan de werkelijke behoeften van hotel-, B&B- en restauranteigenaren" legt Vincent Goemaere, CEO van Stardekk, uit.

Stardekk is tevreden een Chief Commercial Officer (CCO) te mogen verwelkomen in het managementteam. Deze nieuwe expertise zal zeer nuttig zijn bij het bepalen van de commerciële strategie. Hierdoor wordt het mogelijk om de missie van het bedrijf uit te voeren: de hospitality sector met slimme technologie ondersteunen om zo meer boekingen en minder administratie te realiseren.

Niels Vanden Buverie versterkt Stardekk als CCO

Niels Vanden Buverie behaalde reeds indrukwekkende resultaten bij Teamleader en speelde een sleutelrol in de groei van het bedrijf. Het kleine team groeide van start-up uit tot een scale-up met 150 medewerkers en 10.000 klanten. Deze kennis van de KMO-markt is zeker nuttig voor de verdere groei van Stardekk. Het versterken van de positie op de Europese markt en het uitbouwen van belangrijke partnerrelaties staan hoog op zijn prioriteitenlijstje.  

Met een duidelijke visie op de commerciële strategie van de onderneming, de verdere productontwikkeling en partnerintegraties is Niels Vanden Buverie de juiste keuze om Chief Commercial Officer te worden bij Stardekk. Als nieuwe CCO zal Niels de afdelingen marketing, sales en customer care op elkaar afstemmen, waardoor de klant nog meer in het middelpunt van het bedrijf komt te staan. Alle afdelingen zullen nauw samenwerken om het hoofddoel van Stardekk te bereiken: meer boekingen en minder administratie voor alle hospitality klanten.

Verdere groei

"De all-in-one oplossing en het bijbehorende netwerk van partnerships waar Stardekk al jaren aan werkt, is relevanter dan ooit. We willen onze ambitie om Europees Kampioen te worden waarmaken en ons marktaandeel vergroten", aldus Vincent Goemaere.

Niels Vanden Buverie staat klaar om de uitdaging aan te gaan: "Ik ben erg enthousiast om me bij Stardekk aan te sluiten als Chief Commercial Officer (CCO), verantwoordelijk voor het bepalen van de algemene commerciële strategie en het versnellen van de groei. Ik heb er alle vertrouwen in dat 2021 het jaar zal zijn waarin we de juiste koers uitzetten. Het is slechts de eerste stap van vele om al onze doelstellingen in de komende jaren te bereiken".

"We willen onze ambitie om Europees Kampioen te worden waarmaken."

Vincent Goemaere, CEO Stardekk

Over Stardekk

Stardekk, een Belgisch bedrijf, biedt een aanvullende set van bekroonde in-house cloud-gebaseerde SaaS-producten voor de horeca. Meer dan 3.500 hotelaccommodaties in 50 landen beheren hun boekingen via de Stardekk-softwaresuite. Stardekk is een geprefereerde IT-partner voor grote spelers in de sector zoals Booking.com, Expedia, Google en AirBnB.

Wil je meebouwen aan de groei van dit bedrijf? Bekijk onze vacatures en ontdek of je de juiste skills hebt!

Also read

Nieuwe mijlpaal: Stardekk wordt deel van Lighthouse!

Hoe je Booking Engine optimaliseren voor de feestdagen?

Kerstvakantie op locatie of toch liever thuis? 3 boekingtrends voor België en Nederland!