Vermijd no-shows dankzij nieuwe koppeling van Little Restaurant met Payconiq

Teveel no-shows? Laat je gasten snel en eenvoudig betalen via Payconiq!

Stardekk
Stardekk
7/1/2020

Wil je op een laagdrempelige manier no-shows vermijden? Het kan!

Nu kan iedereen met een paar klikken een tafel reserveren. Dat is makkelijk en zorgt ook voor een ‘vrijblijvend gevoel’. De afgelopen jaren kregen meer restaurateurs steeds vaker te maken met no-shows. In reactie daarop kiezen restaurants voor meer zekerheid. Gasten die zonder tegenbericht wegblijven zijn niet alleen een grote bron van irritatie, ze zorgen bovendien ook voor inkomstenverlies. Een aanbetaling bij de reservering moet het aantal no-shows doen afnemen, maar enkel aanbetalingen aanvaarden door middel van kredietkaart is niet meer actueel. Uit cijfers blijkt dat bij jonge Belgen onder de 34 jaar 29% een betaalapp verkiest als favoriete betaaloplossing (bron).  

Mobiel betalen zit in de lift en dankzij deze koppeling kan je als restaurateur mee stappen in het verhaal. Dankzij de payconiq koppeling bereik je ook klanten zonder kredietkaart en kunnen dus meer klanten reserveren op een vlotte en veilige manier. Via onze Little Restaurant software kan je ook reminders via sms of email uitsturen zodat klanten niet vergeten dat ze gereserveerd hebben. Deze herinnering kan het verschil maken tussen winst of verlies op één avond.

Wens je graag meer informatie over deze koppeling? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Also read

Nieuwe mijlpaal: Stardekk wordt deel van Lighthouse!

Hoe je Booking Engine optimaliseren voor de feestdagen?

Kerstvakantie op locatie of toch liever thuis? 3 boekingtrends voor België en Nederland!