Jouw hotelbusiness naar een hoger niveau? Cubilis Channel Manager koppelt met de juiste partners!

Een hotel Channel Manager staat erom bekend hotel en B&B eigenaren te helpen hun accommodatie op meerdere boekingskanalen te promoten. Met deze hotel software kun je prijzen & beschikbaarheid op al jouw online platformen op een efficiënte wijze beheren. Maar voor Cubilis Channel Manager is dat slechts het beginpunt. Cubilis vormt niet alleen de kern van jouw online distributie, het is ook de toegangspoort tot vele andere integraties die je helpen jouw hotelbusiness uit te breiden.

Stardekk
Stardekk
10/11/2021

Een betere online zichtbaarheid voor jouw hotel

Jouw hotelbusiness naar een hoger niveau? Cubilis Channel Manager koppelt met de juiste partners!

Een channel manager is een must have voor elke hospitality professional die een accommodatie online wil promoten. Reizigers zoeken vaak naar een overnachtingsplaats via populaire online boekingsplatformen zoals Airbnb of Booking.com. Ook kleinere lokale online travel agencies (OTA's) zoals Logeren in Vlaanderen en Voordeeluitjes.nl winnen aan naamsbekendheid. Wil je een hogere bezettingsgraad? Dan is adverteren op een aantal van deze online boekingskanalen de boodschap!

Maar hoe pas je dan snel prijzen aan op al die platformen? En hoe vermijd je overboekingen? In Cubilis Channel Manager kun je de prijzen en beschikbaarheid van alle boekingskanalen via één centraal dashboard aanpassen. Alle wijzigingen worden real time op alle kanalen doorgevoerd. Dit bespaart je heel wat tijd en geeft overboekingen geen kans.

Een goede prijsstrategie voor jouw accommodatie

Prijs is vaak de beslissende factor bij het boeken van een overnachting. Een goede prijsstrategie is cruciaal om potentiële gasten te overtuigen bij jou te boeken, maar zorgt er ook voor dat je echt alles haalt uit je beschikbare kamers, elke dag opnieuw.

Je hebt de juiste prijs nodig op het juiste moment. Je wil jezelf geen slechte dienst bewijzen door je kamers te goedkoop te verhuren, maar tegelijk wil je ook niet te duur prijzen. Geen idee waar de tijd en energie te halen om dit allemaal te analyseren, 365 dagen per jaar? Een revenue management systeem doet dat voor jou!

Cubilis Channel Manager koppelt met revenue management systemen zoals RevControl en OutPerform. Je vindt een overzicht van al onze RMS-partners (inclusief extra informatie) op onze Marketplace.

"Cubilis Channel Manager is de toegangspoort tot vele integraties die je helpen je business te schalen."

Stardekk

Meer directe boekingen

We hadden het al over OTA's als belangrijke online kanalen om boekingen te genereren. Ja, deze partners bezorgen jouw accommodatie een grotere online zichtbaarheid, maar ze vragen vaak ook commissie in ruil. Daarom is het belangrijk om ook te investeren in je directe boekingen. Het gaat om een juist evenwicht. .

Heeft jouw hotelwebsite een geïntegreerde online Booking Engine die gasten toelaat meteen veilig online te betalen? Cubilis Booking Engine komt samen met een fastbooker op jouw website. Deze fastbooker zorgt ervoor dat gasten meteen kunnen controleren op welke data jouw accommodatie nog beschikbaar is. Bovendien kan de boekingsmodule ook gekoppeld worden aan een prijsvergelijkingstool, die jouw prijzen op verschillende boekingskanalen toont en daarbij jouw voordelige direct booking prijs in de spotlight zet.

Cubilis Channel Manager koppelt naadloos met Cubilis Booking Engine. Prijzen en beschikbaarheid van op jouw persoonlijke website kun je meteen ook beheren in het centraal systeem, net zoals bij je andere online boekingskanalen. De Booking Engine en Channel Manager komen ook samen in één pakket!

Meer professionaliteit, minder administratie

Wil je jouw hotel management naar een hoger niveau tillen? Koppel Cubilis Channel Manager dan aan een property management system (PMS) of aan een boekhoudprogramma. Deze integraties reduceren het administratieve werk enorm en zorgen voor een professionele aanpak.

Niet alleen professionaliteit, maar ook veiligheid is erg belangrijk. Koppel je boekingssysteem dan ook met veilige betaalproviders zoals Mollie, Payconiq of Worldline om extra vertrouwen uit te stralen.

Cubilis Channel Manager

Cubilis Channel Manager laat je toe een eigen collectie van tools te selecteren en te koppelen. Een foutloze en vlotte communicatie tussen alle systemen is gegarandeerd.

Wil je Cubilis Channel Manager gratis uitproberen? Vraag dan je free trial aan via onderstaand formulier en ontdek zelf alle voordelen. Een overzicht van alle Cubilis integraties vind je op onze Marketplace.

Also read

Nieuwe mijlpaal: Stardekk wordt deel van Lighthouse!

Hoe je Booking Engine optimaliseren voor de feestdagen?

Kerstvakantie op locatie of toch liever thuis? 3 boekingtrends voor België en Nederland!