eBook: Optimaliseer jouw digitale direct booking strategie.

Hotels zien steeds meer het belang in van direct bookings en trachten hierop in te spelen. Hierbij komen ze echter voor twee grote uitdagingen te staan. In eerste instantie is het belangrijk om als hotel je mannetje te staan tegen de grote OTA’s. Daarnaast zijn er veranderende consumenten trends waarop hotels moeten inspelen. Heb jij zin om je rechtstreekse boekingen te boosten? Download dan nu ons eBook en ontdek onze tips!

Stardekk
Stardekk
1/10/2020
eBook: Optimaliseer jouw digitale direct booking strategie.

In dit eBook vind je:

  • Uitleg over de dominantie van OTA’s en hoe je kan werken aan een goede balans.
  • Een duidelijke uitleg over de nieuwe consumententrends en hoe je hierop kan inspelen.
  • Gerichte tips om direct aan de slag te gaan.

* Dit eBook is geschreven in het Nederlands.

In een ideale wereld komen alle reizigers meteen op jouw website terecht en verlopen alle reserveringen 100% rechtstreeks. Er is echter heel wat competitie op de markt waardoor hotels en B&B’s een tandje moeten bijsteken. In dit eBook leer je alles over hoe je als hotel jouw sterktes kan inzetten om zo meer rechtstreekse reserveringen te verwerven. Maak je klaar om ondergedompeld te worden in een overload aan tips & tricks!  

In dit eBook helpen we je directe boekingen strategie op punt te zetten, geven we je enkele praktische tips mee én krijg je meteen ook enkele inspirerende voorbeelden te zien. Ga meteen aan de slag, de download is gratis!

Also read

Nieuwe mijlpaal: Stardekk wordt deel van Lighthouse!

Hoe je Booking Engine optimaliseren voor de feestdagen?

Kerstvakantie op locatie of toch liever thuis? 3 boekingtrends voor België en Nederland!