Cubilis Ratebox: Ontdek het vernieuwde ontwerp!

Cubilis Ratebox is een prijsvergelijkingstool die potentiële klanten stimuleert rechtstreeks bij jou te boeken. Deze “box” verschijnt op de homepage van je website en vergelijkt de prijzen van je eigen website met die van andere boekingssites.

Stardekk
Stardekk
15/1/2019

Ratebox: book directly

Hierbij wordt de voordeligste prijs van je persoonlijke site benadrukt om zo meer rechtstreekse boekingen binnen te halen. Overtuig hierbij nóg meer websitebezoekers door extra voordelen in de verf te zetten. Meer directe reserveringen, minder commissie!

Cubilis Ratebox: Ontdek het vernieuwde ontwerp!

Ratebox 2.0 what's new?

 • Specifieke datumselectie
  Bezoekers van je website kunnen nu meteen hun mogelijke aankomst- en vertrekdata selecteren om zo prijzen te vergelijken.
 • Voeg 3 extra voordelen toe
  Het nieuwe ontwerp laat toe 3 extra voordelen toe te voegen. Kunnen je gasten genieten van een gratis ontbijt wanneer ze 3 nachten boeken? Zet het meteen in de kijker en verhoog zo de kans op een directe reservering.
 • Slimmer en beter op mobiele toestellen
  Mensen reserveren meer en meer via mobiele apparaten. Het vernieuwde design ziet er niet alleen beter uit, maar functioneert ook optimaal op elk type toestel: desktop, tablet of smartphone.
 • Personaliseerbaar
  Personaliseer de ratebox zodat deze volledig past bij de look & feel van je website. Verander het kleurenpalet en pas de teksten aan.
Cubilis Ratebox: Ontdek het vernieuwde ontwerp!

Meer info?

Cubilis Ratebox is gratis voor alle gebruikers van de Cubilis Booking Engine en Channel Manager. Aarzel niet om ons te contacteren bij verdere vragen!

Also read

Nieuwe mijlpaal: Stardekk wordt deel van Lighthouse!

Hoe je Booking Engine optimaliseren voor de feestdagen?

Kerstvakantie op locatie of toch liever thuis? 3 boekingtrends voor België en Nederland!