Cubilis Booking Engine heeft een nieuwe look!

In 2020 kenden de directe boekingen een ware boost! Gemiddeld over het hele jaar waren bijna 20% van de boekingen directe boekingen. Het perfecte moment om onze Booking Engine te updaten en deze een frisse, eigentijdse look te geven.

Stardekk
Stardekk
4/3/2021

Nieuwe look

Een vlot & foutloos boekingsproces op jouw persoonlijke website is belangrijker dan ooit.

We maakten een redesign van onze Booking Engine en zorgden voor een frisse look!

Bekijk het voorbeeld van Guesthouse Cabosse

Waarom jouw website een Booking Engine nodig heeft

1. Creëer de perfecte online ervaring

Een duidelijke en aantrekkelijke persoonlijke website verbetert de online ervaring voor jouw bezoekers. Op je website heb je de volledige controle en kun je zelf bepalen welke teksten en beelden je wil laten zien. Zo wordt jouw accommodatie gepresenteerd net zoals jij dat wil.

Met een geïntegreerde Booking Engine heb je ook controle over het boekingsproces en creëer je meer vertrouwen door bijvoorbeeld veilige online betaalmogelijkheden aan te bieden of extra informatie te verstrekken.

2. Ontvang meer commissievrije reserveringen

Directe boekingen, gemaakt op je eigen website, zijn vrij van commissie. Een goed ontwikkelde Booking Engine en prominente "boek-nu-knoppen" verhogen het aantal directe boekingen aanzienlijk.

Wist je dat Cubilis Booking Engine aangeboden wordt met een prijsvergelijkingstool? Deze widget onderstreept de voordelige boekingsprijs op jouw website, in vergelijking met andere (niet commissievrije) boekingsplatformen.

"In 2020 waren er 65% meer Direct Bookings in vergelijking met het jaar ervoor."

Stardekk

3. Omnichannel: meer kansen om te boeken

Het draait allemaal om balans! Natuurlijk loont het om aanwezig te zijn op grote boekingsplatformen zoals Booking.com en Airbnb. Veel reizigers bezoeken deze sites om hun reis te organiseren. Voeg daar een persoonlijke website aan toe - met een foutloze Booking Engine - en je creëert extra mogelijkheden om jouw accommodatie online te ontdekken en meteen te boeken!

Cubilis Booking Engine uitproberen? Vraag je free trial!

Wil je onze Booking Engine ontdekken? Vraag dan jouw gratis proefperiode aan! De promo actie loopt tot eind maart.

Also read

Nieuwe mijlpaal: Stardekk wordt deel van Lighthouse!

Hoe je Booking Engine optimaliseren voor de feestdagen?

Kerstvakantie op locatie of toch liever thuis? 3 boekingtrends voor België en Nederland!