5 redenen om je meteen in te schrijven voor Stardekk On The Road

Stardekk On The Road 2020 komt eraan. Extra locaties, verrassende gastsprekers en trendy topics. Voor deze inspirerende namiddag wil je ongetwijfeld wat tijd vrijmaken in je agenda.

Stardekk
Stardekk
29/11/2019
5 redenen om je meteen in te schrijven voor Stardekk On The Road

1. SOTR 2019: een geslaagde editie

Stardekk On The Road 2019 was een voltreffer! Meer dan 300 hospitality professionals waren aanwezig op één van de 6 locaties. Topsprekers van Google en Customer Alliance spraken over de werking van Google Hotel Ads en belang van E-reputation. Het Stardekk team zelf ging in hun sessie dieper in op het OTA-landschap & connectivity in 2019. We sloten de namiddag af met een gezellig netwerkmoment, waarna de deelnemers geïnspireerd én met een pak bruikbare tips huiswaarts keerden.  

2. SOTR 2020: een stapje verder

Wegens succes uitgebreid naar het buitenland! Dit jaar toeren we niet alleen rond in België en Nederland, maar vervolledigen ook Luxemburg, Zwitserland en Frankrijk het rijtje. Zoals steeds worden we vergezeld door enkele partners, ditmaal: Booking.com, RevControl en OTAInsights.

Wil jij er dit jaar zeker bij zijn? Schrijf je dan tijdig in!

3. Educatief, inspirerend & praktisch

Hoteliers, B&B-uitbaters of eigenaars van vakantiewoningen geven elke dag opnieuw het beste van zichzelf om hun doel te bereiken: zoveel mogelijk gasten een zo goed mogelijk verblijf bezorgen. Stardekk is voor velen een trouwe partner die meebouwt aan hun verhaal. Hetzij door de kwalitatieve koppelingen met belangrijke partners, hetzij door eigen software die efficiënte oplossingen biedt bij tijdrovende processen. Hierdoor kunnen uitbaters hun focus richten op hetgeen waar het tenslotte echt om draait: de gast.

Tijdens Stardekk On The Road nemen we hospitality professionals mee op sleeptouw. Allerlei nieuwe tech trends en cruciale marktinzichten passeren de revue. Op het einde van de namiddag ga je bovendien naar huis met een hoop practical tips & tricks.

4. Luister & leer van topsprekers

Dit jaar worden we vergezeld door gastsprekers Booking.com & Revcontrol. Hun inspirerende keynotes zorgen ongetwijfeld voor genoeg gespreksstof tijdens de netwerkmomenten.

Booking.com licht een tipje van de sluier op en neemt je mee in hun strategisch verhaal. Upselling en Cross-selling spelen hierin een grote rol. Hoe ontwikkelt deze gigant zich verder in de toekomst en welke visie schuilt erachter? Je ontdekt het in hun sessie!

"Leuk initiatief! Gevarieerde en interessante topics, enorm veel bijgeleerd."

RevControl toont je de geheimen van een goed Revenue Management. Slim spelen met je prijzen kan je een concurrentieel voordeel opleveren en resulteert in een maximale omzet. Hoe en waarom je dit het beste aanpakt, kom je in hun sessie te weten.

Stardekk zelf werpt zijn licht op enkele opmerkelijke trends in de hospitality industry. What's hot and what's not in 2020? Waar leg je het beste je prioriteiten? We brengen je helemaal up to speed!

5. Maak deel uit van de Stardekk Family

Tussen de sessies door is er de gelegenheid om bij te praten met collega’s & partners uit de sector. Ook het Stardekk team en onze gastsprekers staan voor je klaar. Deze unieke netwerkmomenten bieden de kans om nieuwe contacten te leggen (of oude te onderhouden) en antwoorden te krijgen op al je prangende vragen. De boeiende babbels in een ongedwongen sfeer creëren een ware community vibe: We’re all part of the Stardekk Family!

Helemaal overtuigd? Schrijf je dan snel in voor SOTR2020!

Also read

Hoe je Booking Engine optimaliseren voor de feestdagen?

Kerstvakantie op locatie of toch liever thuis? 3 boekingtrends voor België en Nederland!

Zet je schrap voor 2022: Eindejaarspromotie